Природа    Археология    Музеи    История на региона    Красива България

   Уважаеми клиенти на лятна къща Елеганс
   Във връзка с промените настъпили в последните месеци покрай COVID 19. И водени от разбирането , че въвеждането на по- високи хигиенни стандарти за почистване са от ключово значение, да дадем на нашите гости пълна увереност, че престоя им при нас предлага безопасна среда .
   В лятна къща „ Elegance” въвеждаме допълнителни протоколи “ Clean & Safe Stay” за чистота и дезинфекция на нашите помещения.
   -Почистващият персонал и хотелското домакинство ще бъдат инструктирани да почистват помещенията чрез добавяне на допълнително ниво на фокус върху 10 „силно докосвани“ зони като ключове за осветление, дръжки на вратите и дистанционни за телевизори и климатици.
   Също така планирамe да увеличим честотата на почистване, както и да пренаредим всички мебели в общите части и ресторанта.За да спазим правилата за социално дистанциране и удобство на гостите.
   -За да могат да се спазят подобрените стандарти за хигиена ще се доверим на сертифицирани доставчици и почистващи продукти от най- висок клас .
   -В баните на всички стаи за гости ще бъдат монтирани диспенсъри с течен сапун с антибактериални съставки .
   Постелъчното бельо и кърпи ще бъдат опаковани и предавани на фирма за пране .
   Други допълнителни предпазни мерки ще са: да се оставят стаите празни между резервациите -12 часа.
   Тази година няма да приемаме резервации от чуждестранни туристи както и туристи в рисковата категория над 65 годишна възраст.
   Що се отнася до нашите служителите , те ще трябва да спазват социално дистанциране на най-малко 1,5 метра от гостите .
   Работниците в кухнята трябва да използват ръкавици за еднократна употреба, престилка, маска, шапка и закрити обувки по време на работа. Кухнята ще се фокусира върху стерилизацията и дезинфекцията.
   Хранителните зони ще се управляват по протоколи, изготвени от ръководството на обекта. На входа ще бъдат монтирани табели, указващи спазването на социалната дистанция.
   За нас е изключително важно да продължим да предоставяме услуги на най-високо ниво. С това се надяваме да отговорим на очакванията на нашите гости, да почиват спокойни и в безопасност при нас и да се съсредоточат върху незабравимите моменти , които можем да предложим като лятна дестинация.


   Николай Сечанов
   Управител на лятна къща „Елеганс”